Αν ανήκετε σε μια από τις ομάδες των επαγγελματιών του κλάδου, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στην “Climatherm – Energy”

«Περιηγηθείτε» στις “Κατόψεις Έκθεσης” και επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για να δηλώσετε την συμμετοχή σας και μαζί θα επιλέξουμε το περίπτερο εκείνο που θα εξυπηρετεί στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η επιλογή των περιπτέρων θα γίνει με βάσει τα πλάνα που είναι αναρτημένα στο site μας στην κατηγορία “Κάτοψη Έκθεσης“. Σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των περιπτέρων έχουν οι πελάτες που συμμετείχαν στη “Climatherm – Energy 2022”.

Αφού επιλεγεί το περίπτερο, θα πρέπει να συμπληρωθεί η “Αίτηση Συμμετοχής” και να αποσταλεί στα γραφεία μας.

Αποστέλλοντας την “Αίτηση Συμμετοχής” και τηρώντας τις περαιτέρω διαδικασίες που θα σας ζητηθούν, κατοχυρώνετε την παρουσία σας στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση του κλάδου και ανήκετε πλέον στην ομάδα που δημιουργεί ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΧΩΡΟΥ “Climatherm – Energy
Οι ημερομηνίες παραλαβής του χώρου σας στο Metropolitan Expo, ανάλογα με τον τύπο περιπτέρου σας έχουν, ως εξής:
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΜΗ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΔΟΜΗ

Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

ΔΙΑΘΕΣΗ CLARK
Στο εκθεσιακό κέντρο, τις ημέρες προετοιμασίας και αποξήλωσης θα διατίθεται clark 2,5 τόνων, ΔΩΡΕΑΝ, από την διοργάνωση, ΜΟΝΟ για χρήση από τους εκθέτες και όχι τους κατασκευαστές, κατά την διάρκεια του παρακάτω ωραρίου.
ΩΡΑΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ CLARK ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ
10:00 έως 18:00

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Παρακαλούμε πολύ να γνωστοποιήσετε στους κατασκευαστές των περιπτέρων σας, πως αν δεν έχουν δικά τους Clark θα πρέπει να ενημερώνουν εγκαίρως την εταιρία EXPOWORK, ώστε να προβούν σε παραγγελία των clarks.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1. Η ΧΡΗΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
2. ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΜΕΤΡΩΝ.

ΩΡΑΡΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

10:00 έως 18:00

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

7.30 έως 23.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.

ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΤΑΣΗΣ 80ΤΜ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑ Ή ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ, ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ PROJECT ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 Μ.Μ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 7 Π.Μ.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ

Σταθόπουλος Θανάσης

Τηλ.:694 4613842

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ EXPOWORK
210 3542990

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
210 3542900