Τοποθεσία

Το “Metropolitan Expo” που θα φιλοξενήσει την “Climatherm – Energy 2020” βρίσκεται μόλις 2 χλμ. μετά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα Αττικής και συγκεκριμένα στο τέλος της Αττικής οδού με προορισμό το “Αεροδρόμιο”.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο “Metropolitan Expo” είναι εύκολη τόσο με το αυτοκίνητό σας ή το αεροπλάνο, όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.) της Αττικής.

Επιλέγοντας κάποιο από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.) που εξυπηρετούν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (στάση Αεροδρόμιο), σας δίνεται η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς από και προς το εκθεσιακό κέντρο σε μόλις 5 λεπτά, μέσω της συνεχούς εσωτερικής συγκοινωνίας (shuttle bus) που συνδέει το “Metropolitan Expo” και το Αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία αυτά του εκθεσιακού κέντρου (shuttle buses) σταθμεύουν στο επίπεδο των Αφίξεων του Αεροδρομίου, απέναντι από την “Έξοδο 2”, σε σημείο με την ειδική σήμανση “Εκθεσιακό Κέντρο”.

Οδικώς
Μέσω της Αττικής οδού με προορισμό το Αεροδρόμιο και 2 χλμ. μετά από τις κτιριακές του εγκαταστάσεις, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση “Εκθεσιακό Κέντρο”, θα βρεθείτε στους άνετους χώρους δωρεάν στάθμευσης του εκθεσιακού κέντρου.
Ακόμα και για τους εκτός λεκανοπεδίου επισκέπτες, η πρόσβαση είναι εύκολη και γρήγορη μέσω σύνδεσης των Εθνικών οδών με την Αττική οδό.

Αεροπορικώς (www.aia.gr)
Ιδανικός τρόπος μετακίνησης για επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό προερχόμενοι από απομακρυσμένες περιοχές, καθώς το εκθεσιακό κέντρο απέχει μόλις 5 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” και συνδέεται με αυτό με συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus).

Μετρό (www.amel.gr) – (www.ametro.gr)

  • Γραμμή 3 (μπλε γραμμή) : “Αιγάλεω – Αεροδρόμιο” : Στάση “Αεροδρόμιο”

Προαστιακός Σιδηρόδρομος (www.trainose.gr)

  • Γραμμή “Κιάτο – Α. Λιόσια – Αεροδρόμιο” : Στάση “Αεροδρόμιο”
  • Γραμμή “Πειραιάς – Α. Λιόσια – Αεροδρόμιο” : Στάση “Αεροδρόμιο”

ΟΑΣΑ (www.oasa.gr) – τηλ. 185
Γραμμές Express “X” Αεροδρομίου

  • Χ93 “Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Κηφισού – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (Αεροδρόμιο)”

Συνδέει το Αεροδρόμιο με τους Σταθμούς Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων (ΚΤΕΛ).

  • Χ95 “Σύνταγμα – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (Αεροδρόμιο)”

Συνδέει το Αεροδρόμιο με την πλατεία Συντάγματος (ανταπόκριση με τις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό)

  • Χ96 “Πειραιάς – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (Αεροδρόμιο)”

Συνδέει το Αεροδρόμιο με το λιμάνι του Πειραιά, μέσω της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος (ανταπόκριση με την Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ).

  • Χ97 “Σταθμός Δάφνης (Μετρό) – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (Αεροδρόμιο)”

Συνδέει το Αεροδρόμιο με το Σταθμό του Μετρό στην Δάφνη.

ΚΤΕΛ (www.ktelattikis.gr) – τηλ. 210 8808080

  • Γραμμή “Ραφήνα – Αεροδρόμιο”

Συνδέει τις περιοχές του οδικού άξονα της Ανατολικής Αττικής.

  • Γραμμή “Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο”

Συνδέει τις περιοχές του οδικού άξονα της Νότιας Αττικής.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό της διαδρομής σας προς το “Metropolitan Expo” μέσω των αστικών συγκοινωνιών, κρίνεται απαραίτητο να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων Μ.Μ.Μ., ώστε να εντοπίσετε τους σταθμούς μετεπιβίβασης αυτών.

Η Project, διοργανώτρια εταιρεία της “Climatherm- Energy” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις στα προγράμματα εκτέλεσης δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.).

Βρείτε μας στο Google Map