Στην Διεθνή Έκθεση “Climatherm – Energy” κάθε επαγγελματίας αλλά και τελικός καταναλωτής, θα βρίσκει πάντα συγκεντρωμένη όλη εκείνη την εξειδικευμένη πληροφόρηση που οι ειδικοί του κλάδου μπορούν και προσφέρουν.
Επισκεπτόμενοι την “Climatherm – Energy”, το κέρδος της άμεσης επαφής με τις εταιρίες που διαμορφώνουν τις τάσεις, εξελίξεις ενός τόσο νευραλγικού τομέα για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως οι τεχνολογίες περιβάλλοντος, είναι σίγουρα μεγάλο!

Είσοδος Ελεύθερη

Παρακαλούμε πολύ για την ευκολότερη και γρηγορότερη είσοδό σας στην Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2018, όπως προβείτε στην προ-εγγραφή σας, που θα βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Θα ανακοινωθούν με την επίσημη ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών της επόμενης Διεθνούς Έκθεσης Climatherm Εnergy 2018.

Μεταφορά

Δωρεάν Μεταφορά.

Πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς με Πούλμαν

Το πρόγραμμα της δωρεάν μεταφοράς με πούλμαν θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν την Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2018.

Εκθεσιακός χώρος
Metropolitan Expo
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Σπάτα Αττικής
Τηλ.: 210 3542900
www.metropolitanexpo.gr

Κατάλογος έκθεσης
Ξεκινά να διατίθεται με την έναρξη της έκθεσης και περιλαμβάνει όλους τους συμμετέχοντες.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης πωλείται από το κεντρικό ταμείο στην είσοδο, στην τιμή των 5€ (πέντε ευρώ) και μετά το πέρας της αυτής, μπορείτε να τον προμηθεύεστε από τα γραφεία της διοργανώτριας εταιρείας.

Ηλεκτρονική κάρτα εισόδου

Για να αποκτήσετε την ηλεκτρονική κάρτα εισόδου καθώς και την ηλεκτρονική πρόσκληση, παρακαλώ όπως προβείτε στην παρακάτω εγγραφή, η οποία θα εμφανιστεί λίγο καιρό πριν την έναρξη της έκθεσης. Με την προ-εγγραφή σας, διευκολύνετε και επιταχύνετε την είσοδό σας στην Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2018.